Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  » 
05-02-2017
Geplaatst door: Viv

Cursus

Hi Betsie,
Gisteren 4 februari cursus poppen maken gevolgd bij je. Was de reis vanuit Amsterdam helemaal waard!! Dank voor je professionele uitleg. Het is gelukt om hoofd en romp te maken. Ik ga thuis verder met de rest. Weet nu hoe het moet

Groet, Viv

19-12-2016
Geplaatst door: Maja

Lieve Betsie,

Gisteren was ik bij jou in Eindhoven om te leren hoe je zo'n prachtige pop maakt. Wat een leuke en leerzame dag was dat! En met als resultaat een prachtige pop met vlechtjes! Ik wil je nogmaals bedanken voor alle goede tips, je leuke verhalen, je Brabantse gastvrijheid en alle patroontjes. Wie weet kom ik in het nieuwe jaar nog een keer bij je op les, er is nog zoveel te ontdekken!
Vele groetjes uit Luxemburg!

30-11-2016
Geplaatst door: Geerten Dekker

waldorfpop maken

Lieve Betsie,
bedankt voor het leuke, gezellige en goed verzorgde weekend. ik heb weer een prachtige pop gemaakt. zonder jou hulp en goede tips was dat niet gelukt
voor herhaling vatbaar!!!
Liefs Geerten

28-11-2016
Geplaatst door: Meinout Bergsma

Pop Fien

Lieve Betsie

Dankjewel voor je kennis en passie voor het maken van pop Fien. Dankzij jou hulp is zij erg mooi geworden en kan ik niet wachten om met haar te gaan pronken.
Ook jou goede zorgen en gastvrijheid hebben een hele positieve indruk achtergelaten.
Ik zou ook zeker deze cursus aanbevelen.
Nogmaals dankjewel en wie weet tot ziens!!

24-11-2016
Geplaatst door: Tineke

Dag Betsie,
Dank je wel voor een heerlijke, ontspannen, leerzame poppendag samen met jou. Geweldig dat je me in een dag een fantastische pop hebt leren maken. Ik ben superblij met Pien.
Lieve groet, Tineke

30-10-2016
Geplaatst door: Gradie Beumer

pop maken

Hallo Betsie
Ik heb een fantastische dag gehad samen met Iris en ik ben super blij met mijn pop. Bedankt voor je gastvrijheid en je geduld.
Wanneer iemand een pop wil gaan maken zal ik jou zeker aanbevelen.
Hartelijke groeten en misschien nog wel tot ziens voor een volgende pop.

09-10-2016
Geplaatst door: Alice

Workshop

Op 7 oktober een fijne, ontspannen workshop gehad van Betsie. Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn eerste pop ahw 'geboren' werd !
Was een fijne dag ! Bedankt Betsie!

25-09-2016
Geplaatst door: Heidi

cursus

Lieve Betsie, heel hartelijk dank voor de ontzettend fijne dag vol gastvrijheid gisteren. Alles heb je stap voor stap uitgelegd met warmte, passie en geduld. Ik heb ontzettend veel geleerd en de zin om een volgende pop te maken is alleen maar groter geworden. Ik heb al ontzettend fijne reacties gekregen op de fotootjes van de pop die ik gemaakt heb. Ik weet alvast waar ze naartoe te sturen! Heeeel veel succes met jouw verdere poppenavontuur en alle mooie poppen die nog van jouw handen gaan komen! Liefs, Heidi

21-08-2016
Geplaatst door: Johanna

workshop

Vandaag heel relax een prachtige pop bij je gemaakt waar ik heel blij van werd. Betsie is een keigoede poppenmaakster met veel kennis die ze graag deelt. Bedankt voor je gastvrijheid. Het was een geweldige dag!

21-08-2016
Geplaatst door: Lisette

Workshop dag

Dank je wel Betsie, voor een heerlijke, ontspannen workshop dag .

Ik heb onder jouw deskundige begeleiding een prachtige pop kunnen maken en dat zonder ervaring met naald en draad!

Ik heb ervan genoten, nogmaals dank je wel!