Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
22-06-2015
Geplaatst door: Ineke Bex

Waldorf pop gemaakt

Beste Betsie,
Bedankt voor de leuke en gezellige dag, ik heb veel geleerd bij het maken van de pop, die heel leuk geworden is.
Voor mij was het een dagje uit met de sevice van lunch en al dat lekkers en de hobby van een waldorfpop maken die in een dag klaar was, leuk geworden is met behulp van jou
Heel erg bedankt
Groetjes Ineke Bex

11-06-2015
Geplaatst door: sandra

schattige pop maken

Helemaal vanuit Zeebrugge ( Belgie) naar Eindhoven gereden met manlief om bij Betsie een hele mooie pop te maken.
ik vind het een aanrader voor iedereen, de fijne kneepjes en details worden piekfijn uitgelegd door de lieve, alleraardigste Betsie.
Een heel hartelijke ontvangst, je voelt je meteen thuis van zodra je haar huis binnenstapt.
De kennis die zij heeft straalt van haar uit, en die ze dan ook met veel liefde doorgeeft aan anderen.
Betsie , bedankt voor de mooie 2 halve dagen.
Je bent een dame met een mooie uitstraling en een gouden hart.
Liefs en groetjes Sandra.
PS. Ik maak zeker reclame voor jou !!

20-05-2015
Geplaatst door: Ivy Busing

Cursus poppen maken

Ik wilde graag zelf mooie poppen kunnen maken voor mezelf / anderen en ben op zoek gegaan naar iemand die mij op weg kon helpen. Inmiddels heb ik de cursus poppen maken gevolgd bij Betsie en mijn pop is prachtig geworden! Stap voor stap legt Betsie uit hoe je de pop moet maken en waar je op moet letten. Ik ben haar zeer dankbaar voor de cursus en de gezellige dag.

14-05-2015
Geplaatst door: Marian Braak-Bastiaan

Het begon met eentje.....

Een Waldorf pop wilde ik, eentje maar, om emoties vanuit het verleden te verwerken, Marianneke, maar al snel was ik stapel verliefd en verknocht op en aan de poppen van Betsie. Ze maakt ze met liefde en geeft ze een ziel. En dan die kleertjes enig en snoezig !! En dus volgde er al snel een 2de pop en een 3de... Onder tussen een kastje aangeschaft voor de kleertjes en op zoek geweest naar de juiste maat hangertjes. Tenslotte kwam mijn zending sneller dan verwacht met maar liefst 4 lieverdjes. O wat was ik er blij ermee. Met zijn 5en en ik samen heel gelukkig !! En wie weet gaat de Familie zich later wel meer uitbreiden. Want o die snoetjes en duimpjes, zo lief !!
Onweerstaanbaar !!
Veel liefs, Marian XXX

11-05-2015
Geplaatst door: Natalie

Cursus pop maken

De cursus 'pop maken' bij Betsie is een aanrader. Ik vond het leuk om te doen. De dag vloog voorbij. Stap voor stap maak je jouw eigen pop met hulp en goede uitleg van Betsie. Zonder enige ervaring was het goed om te doen. Aan het einde van de dag was mijn pop klaar om mee naar huis te nemen. Ook leuk om poppenkleertjes erbij te kopen. Dan is de pop helemaal af. Het was een leuke, gezellige en leerzame dag samen met Betsie. Lekker creatief bezig geweest met een mooi eindresultaat!

29-04-2015
Geplaatst door: Ienke Kolvoort

een echte waldorfpop

Op zondag voor koningsdag helemaal met de trein naar Eindhoven gegaan om een pop te kunnen maken onder deskundige leiding. Mijn eerst poging , thuis, zonder hulp,was toch niet helemaal gelukt. Maar nu ben ik heel tevreden met een geweldig mooie pop!
Bedankt Betsie, het was een fijne dag.

25-04-2015
Geplaatst door: Tresie

cursusdag

Een fijne gezellige dag gehad met een mooi resultaat, bedankt Betsie! Ook bedankt voor je tips en ik kan iedereen de cursus aan bevelen.

23-04-2015
Geplaatst door: Wilma meulenmeesters

ik heb bij betsie een leuke leerzame dag gehad.en ben met een mooie pop thuisgekomen.het is leuk om in een gezellige warme sfeer samen iets te creëeren .

21-04-2015
Geplaatst door: Victoria

18 april 2015

Fantastische dag,heel veel geleerd en op 't einde van de cursus dag en hele mooie pop helemaal af!!!! Op een zeer prettige ,rustige en deskundige wijze uitleg gegeven. Gemoedelijk en ook leuke gesprekken tijdens de cursus. Betsie heel veel dank voor deze bijzondere en mooie dag.

16-03-2015
Geplaatst door: Monique

workshop

Een heerlijke ontspannen dag gehad, met als resultaat een prachtige pop. Betsie geeft op een rustige manier duidelijk uitleg, geeft hulp waar nodig en past zich aan aan je werktempo. Tussendoor ruimschoots voorzien van allerlei lekkernijen. Voor herhaling vatbaar!