Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
07-03-2015
Geplaatst door: Ingrid

cursus

Na een dag hard werken was mijn pop klaar en wat was ik trots. Dat was me nooit gelukt zonder jou hulp, dankjewel Betsie voor het warme onthaal, je hulp en de hele fijne dag. Voor herhaling vatbaar

14-10-2014
Geplaatst door: Jeannine

zware bevalling

Als complete leek vol goede moed naar Betsie. Want ik wilde een pop maken voor onze zoon van 2.5.
Betsie heeft geduld, geeft moed niet op en heeft liefde voor poppen die ze je overbrengt (werken met een bijna kant en klare pop die nog blote billetjes heeft kan niet, eerst aankleden!)
Met deze ingredienten ben ik s'avonds met een prachtige jongetjes pop voor onze zoon naar huis gegaan. Of ik het nog een keer ga doen.............jazeker, het eerste hoofdje is al gevormd. Thanx!

07-10-2014
Geplaatst door: Jelena

cursus

Hoi betsie, hartstikke leuk om je eigenlijk te ontmoeten. Het was hartstikke leuk om een keer zelf een pop te maken en dan nog wel met paars haar. Bedankt en ik kom vast nog een keer om nog een pop te maken.
Liefs jelena

28-07-2014
Geplaatst door: Saskia

Vlinder

Lieve Betsie,
Bedankt voor je engelengeduld en het leren van iets heel moois en dierbaars!
Lieve groet, Saskia

25-05-2014
Geplaatst door: Femke

Samen met mijn dochter van 2 helemaal naar Eindhoven gereden. We gingen kijken of er een lieve pop was, het liefst 2, want bij oma moest er ook eentje gaan logeren. En jawel, Betsie maakt hele mooie en lieve poppen. In het rijke bezit van 2 prachtige poppen, met extra kleertjes, wiegje en koffer gingen we op huis aan. Trots moest iedereen hem zien thuis en was het duidelijk welke pop naar oma ging en met welke zij vanaf die dag bijna onafscheidelijk is. We hopen dat nog vele kinderen geluk worden met zo een lieve pop.

03-03-2014
Geplaatst door: js barbier

fleur

He betsie, bedankt voor fleur. Ze is heel mooi geworden. Ik weet dat je er heel lang over hebt gedaan omdat het haar niet een makkie was. Toch bedankt dat je haar hebt afgemaakt. Nu kunnen linsy en fleur lekker met elkaar spelen.
Liefs jelena en emma

02-03-2014
Geplaatst door: Linda Zwegers

Mijn dochters eerste verjaardagscadeau is een door mama zelf gemaakte pop! Een heerlijke dag frobelen met Betsie was supergezellig maar natuurlijk ook hard werken. Ik had wat eigenzinnige ideeen over hoe mijn pop eruit moest komen te zien en daardoor is ze erg ontraditioneel geworden. Betsie stond daar open voor en gaf me de hulp en de vrijheid om dit te realiseren en ik ben naar huis gegaan met een bijzondere ervaring met een geweldige vrouw en een fantastisch eindresultaat!

19-11-2013
Geplaatst door: jelena barbier

pop linsy

Lieve Betsie, je hebt voor onze dochter een prachtige pop gemaakt genaamd Linsy. Ze is zo verschrikkelijk mooi geworden, dat ik stiekem een beetje jaloers ben dat ze niet voor mij is. Maar ja, als volwassen vrouw speel je niet meer met poppen. Of toch wel?!. In ieder geval bedankt voor je talent en Linsy. Ik weet je de volgende keer weer te vinden.
Liefs jelena en emma

30-10-2013
Geplaatst door: Annick

Hallo Betsie,

Ik volgde vandaag een dagje poppencursus bij jou. Ik wil je bedanken voor het warme onthaal en de gezellige dag.
En met wat voor een prachtige 'lijs' ging ik naar huis! Dat had ik niet zonder jouw vakkundige uitleg en mooie patronen gekund. Nogmaals heel erg bedankt en ik kom zeker in de toekomst nog een aantal keren langs.

06-10-2013
Geplaatst door: sibel

poppen

kunt u mij vertellen of de poppen op de site ook te koop zijn zo ja wil ik graag van je weten wat anne lotje zal kosten