Wie is Betsie

  

Hoi beste bezoeker,

 

Ik zal kort wat over mijzelf vertellen.

 

Ik ben geboren in Boxtel en woon nu in Eindhoven. Als kind was ik al gefascineerd door al de mooie kleurtjes van mijn potloden en krijtjes. Tekenen en kleuren waren voor mij heerlijke activiteiten waarbij ik de tijd geheel vergat. Op de middelbare school kwam ik in aanraking met klei en verf. Wat een plezier had ik in de opdrachten. Al gauw ontstond het verlangen om kunstenaar te worden. Helaas ging ik toen niet naar de kunstacademie, dat was geen beroep. Ik besloot voor een opleiding tot creatief therapeute dat leek mij een goed alternatief. Met plezier deze opleiding gedaan en vele jaren in de psychiatrie gewerkt.

 

Hierna heb ik de 2 jarige opleiding Handvaardigheid A en B gedaan. En weer ging er een wereld voor mij open met nog meer materialen en technieken om mee te spelen. Al snel ging de voorkeur uit naar klei. Hierna heb ik de 3 jarige keramiek school in gouda gegaan. En elke les was een feest en elke opdracht een uitdaging.

 

Ik besloot door te gaan naar de acedemie voor beeldende kunst in Tilburg. Na mijn propedeuse besloot ik door te gaan met fotografie.

De techniek uitdagen zowel in de praktijk als in de doka, vond ik heerlijk. Nu doe ik de foto's bewerken in photoshop. maar regelmatig schilder en teken ik op de foto's.

 

Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Het kwetsbare verbeelden en het ontastbare zichtbaar maken is mijn

drijfveer. De mens en de natuur zijn en blijven mijn inspiratie bronnen.

 

Ik wens van harte dat je ook geinspireerdt word door mijn werk. In ieder mens zit een creatieve bron zoek hem en gebruik hem.

 

 

Wie weet tot ziens.

 

Warme groet betsie