Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
04-02-2016
Geplaatst door: Bernadette

Cursus

Lieve Betsie,
Mijn dag gisteren bij jou was subliem. Een leuke,leerrijke en ontspannende dag. Mijn pop is een creatie om fier op te zijn. Dankzij jouw kennis ,tips en geduld kreeg ik de knepen van het vak zeer duidelijk uitgelegd. En als kers op de taart, een prachtig kapsel. Mijn lange rit was zeker de moeite waard. Ik heb de kriebels te pakken en kom zeker terug. Nogmaals hartelijk dank voor deze fijne dag en jouw goede ontvangst.

04-02-2016
Geplaatst door: Marja Huizing

workshop

Na een paar uur treinen en bussen, werd ik door Betsie tegen 19:30 opgewacht bij de bushalte. Lang bijkomen was er niet bij, want we zijn die avond nog hard aan het werk gegaan.
's Nachts heerlijk geslapen en ontbeten waarna we er weer met volle moed tegen aan zijn gegaan. Jeetje het was hard werken, maar aan het eind van de dag ging ik vol trots naar huis met een prachtige pop.
Wat heerlijk was het dat ik een nacht kon blijven. Omdat ik alleen was, kreeg ik super begeleiding bij het maken van de pop. Het was erg gezellig. Betsie, heel erg bedankt voor je gastvrijheid en fijne workshop. Jammer dat ik zover weg woon, anders kwam ik nog een keertje langs om kleertjes te maken.
Veel liefs, Marja

29-01-2016
Geplaatst door: Bernadette

Lisa

Lieve Betsie,
Vanmorgen mijn super schattige Lisa ontvangen. Echt een doetje, ik ben er meteen verliefd op. En een volledige prachtige uitzet,vooral de gebreide accessoires zijn de max,in een leuk koffertje. Lisa gaat naar mijn kleindochter,ze zal superblij zijn. Ik ben zo enthousiast dat ik zeker eens naar jou toekom om op les te komen. Ik heb de kriebels te pakken. Hartelijk dank voor de snelle service van mijn ,nu nog,prachtige Lisa.Ze zal met heel veel zorg behandeld worden. Mijn kleindochter is nu al een plichtbewuste mama. En ik denk dat er nog snel Zonnekindpopjes zullen volgen.Liefs Bernadette

19-11-2015
Geplaatst door: Thalma Wolthuis

Poppen gemaakt

Samen met mijn dochter heb ik afgelopen maandag een hele lieve pop mogen maken met behulp van Betsie.
We zijn heel blij met het resultaat en nu druk bezig om haar aan te kleden.
Bedankt Betsie voor de bezellige en leerzame dag.

19-11-2015
Geplaatst door: Fiona de Bruin

Cursus pop maken

Afgelopen maandag heb ik mijn verjaardagskado verzilverd! Ik kreeg namelijk van mijn moeder een cursus pop maken bij Betsie. Samen met mijn moeder en Betsie hebben we een dag lang heel gezellig zitten werken met 2 prachtige poppen als resultaat ze heten Liesje en Lotje. Mijn dochter van bijna 4 is nu al verzot op Lotje!
Betsie Bedankt!!!

15-11-2015
Geplaatst door: Claire

cursus

Hoi Betsie,
Van harte bedankt voor het delen van je poppenkennis! De tips die je geeft, zijn erg waardevol. Ik ga er meteen mee aan de slag om nog een pop te maken.
En voor wie dit leest en aarzelt om alleen op cursus te gaan: doen!
Claire

03-11-2015
Geplaatst door: Anke

Heerlijke knutseldag

Hoi Betsie,
Wat heb ik gisteren een heerlijke dag gehad! Hard gewerkt, maar aan het eind van de dag was de pop af. Tussendoor lekker zitten kletsen en er was steeds wel iets te eten, drinken of snoepen. Ik ben heel blij met mijn pop en ga er binnenkort met Dymphie nog een maken. Want oefening baart kunst.

23-10-2015
Geplaatst door: Jolanda Coenen

Pop

Gisteren is mijn mooie pop Evi binnen gekomen. Mooi verpakt en haar extra kleertjes mooi ingepakt in een leuk koffertje
Ben er superblij mee en ze heeft een mooi plekje op mijn slaapkamer

Heel erg bedankt Betsie!

11-10-2015
Geplaatst door: Lindy

Hoi Betsie,

Wat was het een bijzondere dag vandaagbij jou! We hebben over van alles gepraat, en ikben goed door je verzorgd met allerlei lekkers, maar bovenal ben ik naar huis gegaan met een prachtige lijs voor mijn dochter, en het voornemen er nog meer te gaan maken. Ik weet nu hoe het moet! Dank je wel voor alles!

31-08-2015
Geplaatst door: Yvonne van Hest

Waldorf poppen maken

Hallo Betsie,
Wat een heerlijke dag was het afgelopen vrijdag. De pop (bijna af) is precies zoals ik hem graag wilde. Nu nog een wat leuke kleertjes maken en dan is mijn eerste pop een feit. Je hebt me enorm geïnspireerd om nog meer poppen te maken. Zodra ik wat foto's heb, zal ik ze sturen.