Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
19-04-2016
Geplaatst door: Claudia Zwaard

Geweldige ervaring

Hallo Betsie

Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldige dag!
Alles was zo goed voorbereid, je geeft goed advies en staat steeds klaar met raad en daad.Zo maken we eenheden mooie pop en ook nog eens op een heel gezellige manier. Het was echt heel fijn, We werden echt verwend met veel thee en lekker eten.

Het gevoel wat je krijgt als je pop klaar is is niet te beschrijven! !!
Vandaag was puur geluk waarvoor zeer hartelijk dank!!!!

Ik ga je zeker vaker zien! XXX

11-04-2016
Geplaatst door: Ingeborg van Groningen

Heerlijke dag

Afgelopen vrijdag bij Betsie een pop gemaakt. Altijd spannend of het klikt ( ook voor Betsie) maar wat mij betreft een dikke klik. Heerlijk op mijn gemak een pop gemaakt, al bleek ik erg snel, en dan nog over van alles babbelen......
Goede uitleg, zodat ik het zeker thuis ook aandurf.
Maar ik ga gewoon nog een keer. Topdag!

10-04-2016
Geplaatst door: Jolanda

Juulke

Gisteren mijn prachtige Juulke ontvangen . Ze heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen . Bedankt betsie . Gr jolanda

08-04-2016
Geplaatst door: mel

Beste Betsie,
We zijn superblij met je mooie pop die we cado hebben gekregen. Ik heb haar Angel genoemd, naar het engeltje dat in je zit. Het is een prachtig oppeppende gebaar van je in deze moeilijke tijden die ik nu meemaak. Dankzij jou heeft mn dochtertje een nieuwe vriendin voor het leven. Je hebt werkelijk een hele grote hart. Nogmaals bedankt. Mvg mel

05-04-2016
Geplaatst door: Auke

Lisse

Beste Betsie,
Heel erg bedankt voor de prachtige pop die ik heb ontvangen. Mijn dochtertje vindt haar helemaal geweldig. Ook ontzettend leuk dat je er een mooi koffertje en cadeautje bij hebt gestopt! Met alle kleertjes erbij zal ze er nog veel plezier aan hebben..
Groetjes! Auke

01-04-2016
Geplaatst door: Barbara

Reactie

Betsy, we hebben dankzij jouw deskundige hulp een prachtige pop kunnen maken! Heel erg bedankt!
Barbara

20-03-2016
Geplaatst door: Ivonne

bedankt!

Een hele dag heb ik bij jou aan een pop gewerkt in je mooie atelier met je goede aanwijzingen en hulp. Ondertussen heb je voor allerlei lekkers gezorgd. De pop is geboren en ik heb een hele fijne dag gehad.
Dank je wel Betsie!
Hartelijke groet van Ivonne.

17-03-2016
Geplaatst door: Eef

Lieve Betsie,

Ik vind je poppen geweldig en vind het ongelooflijk dat ik er zelf nu ook een gemaakt heb. Ik ben super trots op het resultaat! Wat de dag nog mooier maakte was dat we tijdens het werken aan de pop inspirerende gesprekken voerden. Bedankt voor een hele fijne dag!

Warme groet,
Eef

10-03-2016
Geplaatst door: moll

Bedankt

Lieve Betsie, Eindhoven 9 maart 2016
Hartelijke dank voor de prachtige cursus zonnepop maken. Met jouw leiding en hulp is er een mooie zonnepop geboren haar naam eliza met mooie vlechtjes. Ook de zorg voor mij en mijn man is bijzonder goed geweest, we hebben samen een erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar veel liefs en groetjes van Jeanne en jaap.

16-02-2016
Geplaatst door: Ans en Myrthe

Vorige week zijn wij bij Betsie een pop gaan maken. De twee uur rijden was het zeker waard. We zijn allebei met een heel lief popje naar huis gegaan en we werden gedurende de dag goed verzorgd door Betsie. Na afloop ook nog patronen via de mail opgestuurd gekregen. Allemaal heel goed geregeld dus! Bedankt Betsie!