Gastenboek

109 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
11-04-2016
Geplaatst door: Ingeborg van Groningen

Heerlijke dag

Afgelopen vrijdag bij Betsie een pop gemaakt. Altijd spannend of het klikt ( ook voor Betsie) maar wat mij betreft een dikke klik. Heerlijk op mijn gemak een pop gemaakt, al bleek ik erg snel, en dan nog over van alles babbelen......
Goede uitleg, zodat ik het zeker thuis ook aandurf.
Maar ik ga gewoon nog een keer. Topdag!

10-04-2016
Geplaatst door: Jolanda

Juulke

Gisteren mijn prachtige Juulke ontvangen . Ze heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen . Bedankt betsie . Gr jolanda

08-04-2016
Geplaatst door: mel

Beste Betsie,
We zijn superblij met je mooie pop die we cado hebben gekregen. Ik heb haar Angel genoemd, naar het engeltje dat in je zit. Het is een prachtig oppeppende gebaar van je in deze moeilijke tijden die ik nu meemaak. Dankzij jou heeft mn dochtertje een nieuwe vriendin voor het leven. Je hebt werkelijk een hele grote hart. Nogmaals bedankt. Mvg mel

05-04-2016
Geplaatst door: Auke

Lisse

Beste Betsie,
Heel erg bedankt voor de prachtige pop die ik heb ontvangen. Mijn dochtertje vindt haar helemaal geweldig. Ook ontzettend leuk dat je er een mooi koffertje en cadeautje bij hebt gestopt! Met alle kleertjes erbij zal ze er nog veel plezier aan hebben..
Groetjes! Auke

01-04-2016
Geplaatst door: Barbara

Reactie

Betsy, we hebben dankzij jouw deskundige hulp een prachtige pop kunnen maken! Heel erg bedankt!
Barbara

20-03-2016
Geplaatst door: Ivonne

bedankt!

Een hele dag heb ik bij jou aan een pop gewerkt in je mooie atelier met je goede aanwijzingen en hulp. Ondertussen heb je voor allerlei lekkers gezorgd. De pop is geboren en ik heb een hele fijne dag gehad.
Dank je wel Betsie!
Hartelijke groet van Ivonne.

17-03-2016
Geplaatst door: Eef

Lieve Betsie,

Ik vind je poppen geweldig en vind het ongelooflijk dat ik er zelf nu ook een gemaakt heb. Ik ben super trots op het resultaat! Wat de dag nog mooier maakte was dat we tijdens het werken aan de pop inspirerende gesprekken voerden. Bedankt voor een hele fijne dag!

Warme groet,
Eef

10-03-2016
Geplaatst door: moll

Bedankt

Lieve Betsie, Eindhoven 9 maart 2016
Hartelijke dank voor de prachtige cursus zonnepop maken. Met jouw leiding en hulp is er een mooie zonnepop geboren haar naam eliza met mooie vlechtjes. Ook de zorg voor mij en mijn man is bijzonder goed geweest, we hebben samen een erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar veel liefs en groetjes van Jeanne en jaap.

16-02-2016
Geplaatst door: Ans en Myrthe

Vorige week zijn wij bij Betsie een pop gaan maken. De twee uur rijden was het zeker waard. We zijn allebei met een heel lief popje naar huis gegaan en we werden gedurende de dag goed verzorgd door Betsie. Na afloop ook nog patronen via de mail opgestuurd gekregen. Allemaal heel goed geregeld dus! Bedankt Betsie!

04-02-2016
Geplaatst door: Bernadette

Cursus

Lieve Betsie,
Mijn dag gisteren bij jou was subliem. Een leuke,leerrijke en ontspannende dag. Mijn pop is een creatie om fier op te zijn. Dankzij jouw kennis ,tips en geduld kreeg ik de knepen van het vak zeer duidelijk uitgelegd. En als kers op de taart, een prachtig kapsel. Mijn lange rit was zeker de moeite waard. Ik heb de kriebels te pakken en kom zeker terug. Nogmaals hartelijk dank voor deze fijne dag en jouw goede ontvangst.