Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  » 
01-10-2017
Geplaatst door: Connie Tukker

Hallo Betsie. afgelopen vrijdag 29 09 2017 heb ik bij jou een pop mogen maken. Wat was het leuk om te doen. Het was erg gezellig. We hebben ook nog tijd gehad om te kletsen af en toe wat te eten. wat een fijne lerares en gastvrouw ben jij. Voor alles was gezorgd. heel erg bedankt.
Connie Tukker

09-09-2017
Geplaatst door: Olga

Pop

Heerlijk zo'n dag keihard werken en gezellig kletsen en ondertussen wordt er voor een natje en droogje gezorgd. Dank wel Betsie. Ik heb een heerlijke dag gehad.
Groetjes Olga

25-06-2017
Geplaatst door: Jasmijn en Annette

Super gezellig Waldorf Weekend

Lieve Betsie,

Wat hebben wij een gezellig weekend bij jouw gehad. Het weekend was niet alleen heel leerzaam maar we hebben ook nog eens heerlijke bij jouw geslapen, in jouw fijne logeer kamers ( na een lange dag hard werken is dat natuurlijk ook niet onbelangrijk) wat wel prettig was aangezien wij helemaal uit Amsterdam komen .Bedankt voor je heldere en geduldige uitleg ( al waren wij niet je snelste leerlingen met al ons slap gelul hahah) voor je verhalen, je gastvrijheid en de prachtige kleertjes die we na afloop bij je konden kopen om ons poppen al helemaal tot leven te wekken. Mijn dochter is nu een zeer gelukkig meisje met haar twee prachtige poppen Anna en …… Nika/ Flora/ Elza ( het verandert elke dag tot Annette sterleurstelling ). Wij komen zeker nog eens terug aangezien wij nog zo veel meer leuke dingen bij jouw zouden kunnen leren, dus tot snel!

Veel liefs,

Jasmijn en Annette

09-06-2017
Geplaatst door: Kim snaterse

Poppenworkshop

Beste Betsie,
Dan nu eindelijk een berichtje van mij.
In januari heb ik een ontzettend mooie pop gemaakt tijdens de workshop die ik bij jou heb gevolgd! Ik ben twee dagen met veel plezier bezig geweest om een meisjes pop te maken voor mijn dochtertje. De tweede dag heb ik ook nog een start gemaakt met een mooi jurkje. Ik vond het twee heerlijke dagen, rust in mijn hoofd, lekker werken met mijn handen en ook de lunch was lekker! Betsie, jij bent een lieve, geduldige en gepassioneerde vrouw, gepassioneerd voor je poppen en ook je poezen zijn je alles.
Bedankt voor de fijne workshop, duidelijke uitleg en de passie voor het vak!
Inmiddels heeft mijn dochtertje haar pop mogen uitpakken op haar verjaardag. Ze gaf haar de naam Anna! Ze is er dol gelukkig mee. Mijn zoontje loopt ook graag met Anna rond! Dus dat wordt binnenkort een nieuwe pop maken, een jongetje met rode haartjes, dit keer!
Grojx3etjes, kim

04-06-2017
Geplaatst door: Hanneke

je had al gezegd "het wordt hard werken, áls je het al redt op één dag" en dat klopte ook, het was flink doorwerken en je hebt er ook best wat kracht voor nodig om het hoofdje mooi in vorm te krijgen maar ik reed hartstikke trots en blij naar huis 's avonds met mijn nieuwe pop. Dank je wel voor je gastvrijheid en het delen van je kennis, je checkte iedere fase goed of ik wel goed bezig was en corrigeerde waar nodig zodat het ook echt een mooi resultaat kon worden en dat is gelukt. Dank je wel!

21-05-2017
Geplaatst door: Gerlinde en Alice

Heerlijke korte vakantie

Wij hebben samen mogen genieten van de enorme gastvrijheid van Betsie en de poezen. Wat was het gezellig en wat zijn we verwent! Werkelijk niks te kort gekomen!
Ook hebben we een prachtige pop gemaakt, de uitleg van Betsie is fantastisch en heerlijk om zo met je handen bezig te zijn. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Betsie voor deze unieke mini vakantie, we hebben genoten!

11-05-2017
Geplaatst door: Monika

Super dag

Beste Betsie
Ik heb erg genoten bij jou op de cursus mijn erse pop is geboren en is genoemd naar mijn Monika ben je goede gastvrouw.
Tot hou groetjes Monika

05-05-2017
Geplaatst door: Saskia Spiero

poppencurses

Vandaag de hele dag een poppencursus gevolgd bij Betsie. Wat een leuke dag!
En wat werd er goed voor mij gezorgd. Heerlijk zo'n dagje alleen maar lekker bezig zijn met je handen. De pop is nog niet helemaal af, maar dat gaat dit weekend gebeuren.

Betsie, nogmaals bedankt.

20-03-2017
Geplaatst door: Constance

pop

Hallo Betsie,
Nogmaals bedankt voor de leuke dag bij jou.
We hebben samen een leuke pop gemaakt en thuis ben ik nu ook aan de slag gegaan. Ik heb veel van je geleerd en je bent een heel goeie gastvrouw.
Dikke knuffel,

Constance.

11-02-2017
Geplaatst door: Marleen Vervoort-Adams

Hoi Betsie,
De afgelopen 2 dagen heb ik veel geleerd tijdens de workshop poppen maken. Door de duidelijke uitleg heb ik het tot een mooi resultaat kunnen brengen, ik ben trots op mijn popje Verder heb je ook super gezorgd de hele dag, ik kwam niets te kort. Bedankt voor de gastvrijheid!
Groetjes Marleen