Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  » 
23-05-2018
Geplaatst door: Petra wieringh

Cursus

Vier uur reizen om bij Betsie een pop te maken. Maar het was het meer dan waard! Wat hebben we genoten. Betsie is heel geduldig. Ze legt alles duidelijk uit. Ze heeft ons besmet met het ‘poppenvirus’. Bedankt! Marga en Petra

16-04-2018
Geplaatst door: alexandra

popje

wat heb ik genoten een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. ik wilde zo graag leren om poppen te maken. betsie is een topper die het goed uitlegt en veel geduld heeft. aan het einde van de dag ga je met een mooie pop naar huis.
er gaan zeker meer poppen volgen en ik hoop zeker nog eens terug te komen.

03-04-2018
Geplaatst door: Milou

Poppen workshop

Afgelopen vrijdag heb ik met veel plezier een workshop bij Betsie gevolgd. Het was hard werken, maar het resultaat is ook super leuk geworden. Bedankt Betsie voor de leuke, leerzame dag.

04-02-2018
Geplaatst door: Gerda en Quirine

In januari reden wij vanuit het westen helemaal naar Eindhoven. Waarom niet dichterbij huis een cursus? Omdat we heel graag onze popjes af mee naar huis wilden nemen. En dat is gelukt! Betsie was goed voorbereid en heeft ons prima geholpen. Met weer een nieuwe techniek ( 20 jaar geleden ook ooit poppen gemaakt) en met engelengeduld leerde ze ons mooie hoofden maken. En na een heerlijke lunch werkten we verder aan onze popjes. Aan het eind van de middag reden we met Pippi en Fleurtje weer terug naar huis. Wat een gezellige, goed verzorgde, leerzame en creatieve dag was dat!
Bedankt Betsie. Hartelijke groet van Quirine en Gerda.

19-11-2017
Geplaatst door: Annet

waldorf pop maken

Op 16 november 2017 maak ik bij Betsie een waldorfpop. Betsie is een vriendelijke, gastvrij en lieve vrouw. Ik geniet van een heerlijke lunch en ze biedt mij verschillende tussendoortjes aan. Ik ben een langzame leerling. Betsie heeft engelen geduld met mij. Dat is heel fijn voor mij. Zij accepteert mij zoals ik ben en daardoor leer ik veel. Het huis van Betsie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Wie een waldorfpop wil leren maken is aan het juiste adres bij haar. Zij brengt haar passie voor het maken van waldorf poppen over waardoor je enthousiast, voldaan naar huis gaat. Betsie is een topper voor mij!

11-11-2017
Geplaatst door: Noël Sannen

Super goede cursus!

Wat een fijne dag hebben wij vandaag gehad, met een lekkere lunch.
Er werd heel goed uitgelegd, voorgedaan en aan ons zelf over gelaten wat resulteerde in een prettige werkmiddag met aan het einde een prachtig lief poppenkind.
Deze cursus wil ik iedereen aanraden die altijd al graag zelf eens zo'n mooie Waldorfpop wilde maken.... DOEN! Geen spijt!

11-11-2017
Geplaatst door: Elize

Een aanrader

Vandaag hebben wij bij Betsie een pop gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De pop is nog niet helemaal af maar met de goede uitleg van Betsie moet dat zeker goed komen. De dag was goed verzorgd, een heerlijke lunch, fijne rustige uitleg en mooie materialen. Bedankt Betsie!

01-11-2017
Geplaatst door: Hannelore

Hoi Betsie,
Bedankt voor de super gezellige dag.
Mijn pop is heel mooi geworden en ik zal snel met de kleertjes aan de gang gaan.
Ook bedankt voor de lekkere lunch.
Ik voelde me heerlijk in de watten gelegd.
Groetjes ,
Hannelore

23-10-2017
Geplaatst door: Annie

Betsie het was een heerlijke dag. We hebben heel hard gewerkt, wel tot half zeven. Maar het resultaat was heel mooi. De uitleg was heel goed en stap voor stap. Bedankt.
Ik ga snel kleertjes maken.

21-10-2017
Geplaatst door: Joan

Beste Betsie,
18 oktober heb ik een reuze fijne dag bij jou gehad en het heeft mij enorm geïnspireerd om een mooie pop te maken van 32 cm. Het was hard werken, maar de uitleg was goed, zo ook de verzorging en het resultaat. Kortom een mooie ervaring.