Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  » 
23-03-2019
Geplaatst door: Sandra en José

kleine waldorfpop

Goed verzorgde dag met een mooi resultaat. Betsie staat je met raad en daad bij, heeft veel ervaring en dat merk je. Aanrader!

09-03-2019
Geplaatst door: Loes Tange

Poppen cursus

Geweldige dag gehad, met dank aan Betsie! Goed verzorgd en aan het eind van de dag voldaan met een eigen gemaakte pop naar huis!
Groetjes Loes en Silvana

16-02-2019
Geplaatst door: Tonnie knoops

Mooie gezellige dag

Vandaag mocht ik eindelijk eennprachtige pop gaan maken, en o wat heb ik me verkeken op deze techniek, niet moeilijk maar wel heel veel IMF. De dag was geslaagd mede door Betsy , maar ook door de mede cursisten, dank je wel het was gaaf

16-02-2019
Geplaatst door: Paulien Schilder van der Woude

Poppen

Wat heb ik genoten van het maken van mijn Waldorfpop Duimelijntje.
Samen met 3 fantastisch gezellige vrouwen heb ik een leerzame en goed verzorgde cursus dag gehad bij Betsie.

16-02-2019
Geplaatst door: Els Wanten

Poppen maken

Vandaag met 3 andere cursisten een pop gemaakt. Hard werken maar een pracht resultaat. Goed verzorgde cursus door Betsie. Dank daarvoor!

14-02-2019
Geplaatst door: Marjolein

Popje

Hard gewerkt en met hulp van Betsie een superschattig popje gemaakt - ontzettend leuk om te doen en voor mij de eerste keer. Het is aanpoten en mijn pop was net niet af maar met de instructies van Betsie kon ik het thuis afmaken. Bedankt!

05-02-2019
Geplaatst door: Anette

Een superleuke, gezellige dag gehad. Veel geleerd en met een mooie pop naar huis. Genoeg 'bagage' meegekregen om ook thuis aan de slag te gaan! Bedankt Betsie!

02-02-2019
Geplaatst door: Femke

Cursus

Het was een bijzondere, fijne dag en hebben hard gewerkt om een prachtige pop te maken. Betsie geeft je een ontspannen gevoel en vertrouwen in het proces. Ze heeft veel persoonlijke aandacht en geduld om jou te laten ontwikkelen. Het was een cadeautje om hier bij te zijn!

21-01-2019
Geplaatst door: Monika

Lieve Betsie,

wat was het toch een fijne en leerzame dag bij jou! Een hele mooie pop gemaakt. Betsie heeft echt veel geduld en legt alles goed uit. Als het je niet lukt, dan doet ze het gerust nog een keer voor!
De lunch was ook erg lekker en over de dag heen zorgt Betsie ervoor dat je niets te kort komt.

Mocht ik nog ooit een pop willen maken, dan kom ik zeker weten terug bij Betsie.

Met vriendelijke groeten,

Monika

19-01-2019
Geplaatst door: Anneke

Pop 32 cm

Lieve Betsie,

Ik had me verheugd op de cursus en het was het verheugen waard. Heel fijne lunch met te veel keus. Veel kopjes koffie gehad. Uitstekende uitleg. Gemoedelijke sfeer. Hard doorgewerkt en popje af. Ik kom nog eens. Verheug me nu weer daarop.
Liefs Anneke