Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  » 
29-09-2018
Geplaatst door: Ria

Pop

Betsie,

Dank je voor de goede uitleg en gezelligheid.
Dora is er mooi geworden.

Dank je

23-09-2018
Geplaatst door: Marrie

Workshop

Leuk popje gemaakt van 32 cm. Hard werken!
Was gezellig en lekker geluncht!

17-08-2018
Geplaatst door: Kim

Bij Betsie op cursus geweest voor een popje van 32cm. Betsie legt alles heel fijn en rustig uit. Zoveel geduld!
We konden na een lange dag allemaal onze popjes af mee naar huis nemen. Ze zijn zo mooi geworden!!
Bedankt Betsie!
Wij komen nog eens terug!

09-06-2018
Geplaatst door: Bep

Cursus

Lieve Betsie,
Hartelijk dank voor de relaxte dag en tips bij het maken van een vilten gezichtje. Het eindresultaat mail ik je nog

24-05-2018
Geplaatst door: Astrid

Waldorf pop.

Lieve Betsie,
Bedankt voor de fijne dag gisteren. Je had heel veel geduld en ik heb ontzettend veel van je geleerd. Ging naar huis met een pop die, op een paar kleine steekjes na af was maar om half 7 vond ik het toch wel welletjes. Het was een heerlijke dag, met een gezellige, lieve vrouw en een heerlijke lunch ook nog. Ik hoop je zeker weereens te zien.
☺️Astrid

23-05-2018
Geplaatst door: Petra wieringh

Cursus

Vier uur reizen om bij Betsie een pop te maken. Maar het was het meer dan waard! Wat hebben we genoten. Betsie is heel geduldig. Ze legt alles duidelijk uit. Ze heeft ons besmet met het ‘poppenvirus’. Bedankt! Marga en Petra

16-04-2018
Geplaatst door: alexandra

popje

wat heb ik genoten een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. ik wilde zo graag leren om poppen te maken. betsie is een topper die het goed uitlegt en veel geduld heeft. aan het einde van de dag ga je met een mooie pop naar huis.
er gaan zeker meer poppen volgen en ik hoop zeker nog eens terug te komen.

03-04-2018
Geplaatst door: Milou

Poppen workshop

Afgelopen vrijdag heb ik met veel plezier een workshop bij Betsie gevolgd. Het was hard werken, maar het resultaat is ook super leuk geworden. Bedankt Betsie voor de leuke, leerzame dag.

04-02-2018
Geplaatst door: Gerda en Quirine

In januari reden wij vanuit het westen helemaal naar Eindhoven. Waarom niet dichterbij huis een cursus? Omdat we heel graag onze popjes af mee naar huis wilden nemen. En dat is gelukt! Betsie was goed voorbereid en heeft ons prima geholpen. Met weer een nieuwe techniek ( 20 jaar geleden ook ooit poppen gemaakt) en met engelengeduld leerde ze ons mooie hoofden maken. En na een heerlijke lunch werkten we verder aan onze popjes. Aan het eind van de middag reden we met Pippi en Fleurtje weer terug naar huis. Wat een gezellige, goed verzorgde, leerzame en creatieve dag was dat!
Bedankt Betsie. Hartelijke groet van Quirine en Gerda.

19-11-2017
Geplaatst door: Annet

waldorf pop maken

Op 16 november 2017 maak ik bij Betsie een waldorfpop. Betsie is een vriendelijke, gastvrij en lieve vrouw. Ik geniet van een heerlijke lunch en ze biedt mij verschillende tussendoortjes aan. Ik ben een langzame leerling. Betsie heeft engelen geduld met mij. Dat is heel fijn voor mij. Zij accepteert mij zoals ik ben en daardoor leer ik veel. Het huis van Betsie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Wie een waldorfpop wil leren maken is aan het juiste adres bij haar. Zij brengt haar passie voor het maken van waldorf poppen over waardoor je enthousiast, voldaan naar huis gaat. Betsie is een topper voor mij!