Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  » 
11-11-2017
Geplaatst door: Noël Sannen

Super goede cursus!

Wat een fijne dag hebben wij vandaag gehad, met een lekkere lunch.
Er werd heel goed uitgelegd, voorgedaan en aan ons zelf over gelaten wat resulteerde in een prettige werkmiddag met aan het einde een prachtig lief poppenkind.
Deze cursus wil ik iedereen aanraden die altijd al graag zelf eens zo'n mooie Waldorfpop wilde maken.... DOEN! Geen spijt!

11-11-2017
Geplaatst door: Elize

Een aanrader

Vandaag hebben wij bij Betsie een pop gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De pop is nog niet helemaal af maar met de goede uitleg van Betsie moet dat zeker goed komen. De dag was goed verzorgd, een heerlijke lunch, fijne rustige uitleg en mooie materialen. Bedankt Betsie!

01-11-2017
Geplaatst door: Hannelore

Hoi Betsie,
Bedankt voor de super gezellige dag.
Mijn pop is heel mooi geworden en ik zal snel met de kleertjes aan de gang gaan.
Ook bedankt voor de lekkere lunch.
Ik voelde me heerlijk in de watten gelegd.
Groetjes ,
Hannelore

23-10-2017
Geplaatst door: Annie

Betsie het was een heerlijke dag. We hebben heel hard gewerkt, wel tot half zeven. Maar het resultaat was heel mooi. De uitleg was heel goed en stap voor stap. Bedankt.
Ik ga snel kleertjes maken.

21-10-2017
Geplaatst door: Joan

Beste Betsie,
18 oktober heb ik een reuze fijne dag bij jou gehad en het heeft mij enorm geïnspireerd om een mooie pop te maken van 32 cm. Het was hard werken, maar de uitleg was goed, zo ook de verzorging en het resultaat. Kortom een mooie ervaring.

01-10-2017
Geplaatst door: Connie Tukker

Hallo Betsie. afgelopen vrijdag 29 09 2017 heb ik bij jou een pop mogen maken. Wat was het leuk om te doen. Het was erg gezellig. We hebben ook nog tijd gehad om te kletsen af en toe wat te eten. wat een fijne lerares en gastvrouw ben jij. Voor alles was gezorgd. heel erg bedankt.
Connie Tukker

09-09-2017
Geplaatst door: Olga

Pop

Heerlijk zo'n dag keihard werken en gezellig kletsen en ondertussen wordt er voor een natje en droogje gezorgd. Dank wel Betsie. Ik heb een heerlijke dag gehad.
Groetjes Olga

25-06-2017
Geplaatst door: Jasmijn en Annette

Super gezellig Waldorf Weekend

Lieve Betsie,

Wat hebben wij een gezellig weekend bij jouw gehad. Het weekend was niet alleen heel leerzaam maar we hebben ook nog eens heerlijke bij jouw geslapen, in jouw fijne logeer kamers ( na een lange dag hard werken is dat natuurlijk ook niet onbelangrijk) wat wel prettig was aangezien wij helemaal uit Amsterdam komen .Bedankt voor je heldere en geduldige uitleg ( al waren wij niet je snelste leerlingen met al ons slap gelul hahah) voor je verhalen, je gastvrijheid en de prachtige kleertjes die we na afloop bij je konden kopen om ons poppen al helemaal tot leven te wekken. Mijn dochter is nu een zeer gelukkig meisje met haar twee prachtige poppen Anna en …… Nika/ Flora/ Elza ( het verandert elke dag tot Annette sterleurstelling ). Wij komen zeker nog eens terug aangezien wij nog zo veel meer leuke dingen bij jouw zouden kunnen leren, dus tot snel!

Veel liefs,

Jasmijn en Annette

09-06-2017
Geplaatst door: Kim snaterse

Poppenworkshop

Beste Betsie,
Dan nu eindelijk een berichtje van mij.
In januari heb ik een ontzettend mooie pop gemaakt tijdens de workshop die ik bij jou heb gevolgd! Ik ben twee dagen met veel plezier bezig geweest om een meisjes pop te maken voor mijn dochtertje. De tweede dag heb ik ook nog een start gemaakt met een mooi jurkje. Ik vond het twee heerlijke dagen, rust in mijn hoofd, lekker werken met mijn handen en ook de lunch was lekker! Betsie, jij bent een lieve, geduldige en gepassioneerde vrouw, gepassioneerd voor je poppen en ook je poezen zijn je alles.
Bedankt voor de fijne workshop, duidelijke uitleg en de passie voor het vak!
Inmiddels heeft mijn dochtertje haar pop mogen uitpakken op haar verjaardag. Ze gaf haar de naam Anna! Ze is er dol gelukkig mee. Mijn zoontje loopt ook graag met Anna rond! Dus dat wordt binnenkort een nieuwe pop maken, een jongetje met rode haartjes, dit keer!
Grojx3etjes, kim

04-06-2017
Geplaatst door: Hanneke

je had al gezegd "het wordt hard werken, áls je het al redt op één dag" en dat klopte ook, het was flink doorwerken en je hebt er ook best wat kracht voor nodig om het hoofdje mooi in vorm te krijgen maar ik reed hartstikke trots en blij naar huis 's avonds met mijn nieuwe pop. Dank je wel voor je gastvrijheid en het delen van je kennis, je checkte iedere fase goed of ik wel goed bezig was en corrigeerde waar nodig zodat het ook echt een mooi resultaat kon worden en dat is gelukt. Dank je wel!