Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  » 
21-05-2017
Geplaatst door: Gerlinde en Alice

Heerlijke korte vakantie

Wij hebben samen mogen genieten van de enorme gastvrijheid van Betsie en de poezen. Wat was het gezellig en wat zijn we verwent! Werkelijk niks te kort gekomen!
Ook hebben we een prachtige pop gemaakt, de uitleg van Betsie is fantastisch en heerlijk om zo met je handen bezig te zijn. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Betsie voor deze unieke mini vakantie, we hebben genoten!

11-05-2017
Geplaatst door: Monika

Super dag

Beste Betsie
Ik heb erg genoten bij jou op de cursus mijn erse pop is geboren en is genoemd naar mijn Monika ben je goede gastvrouw.
Tot hou groetjes Monika

05-05-2017
Geplaatst door: Saskia Spiero

poppencurses

Vandaag de hele dag een poppencursus gevolgd bij Betsie. Wat een leuke dag!
En wat werd er goed voor mij gezorgd. Heerlijk zo'n dagje alleen maar lekker bezig zijn met je handen. De pop is nog niet helemaal af, maar dat gaat dit weekend gebeuren.

Betsie, nogmaals bedankt.

20-03-2017
Geplaatst door: Constance

pop

Hallo Betsie,
Nogmaals bedankt voor de leuke dag bij jou.
We hebben samen een leuke pop gemaakt en thuis ben ik nu ook aan de slag gegaan. Ik heb veel van je geleerd en je bent een heel goeie gastvrouw.
Dikke knuffel,

Constance.

11-02-2017
Geplaatst door: Marleen Vervoort-Adams

Hoi Betsie,
De afgelopen 2 dagen heb ik veel geleerd tijdens de workshop poppen maken. Door de duidelijke uitleg heb ik het tot een mooi resultaat kunnen brengen, ik ben trots op mijn popje Verder heb je ook super gezorgd de hele dag, ik kwam niets te kort. Bedankt voor de gastvrijheid!
Groetjes Marleen

05-02-2017
Geplaatst door: Viv

Cursus

Hi Betsie,
Gisteren 4 februari cursus poppen maken gevolgd bij je. Was de reis vanuit Amsterdam helemaal waard!! Dank voor je professionele uitleg. Het is gelukt om hoofd en romp te maken. Ik ga thuis verder met de rest. Weet nu hoe het moet

Groet, Viv

19-12-2016
Geplaatst door: Maja

Lieve Betsie,

Gisteren was ik bij jou in Eindhoven om te leren hoe je zo'n prachtige pop maakt. Wat een leuke en leerzame dag was dat! En met als resultaat een prachtige pop met vlechtjes! Ik wil je nogmaals bedanken voor alle goede tips, je leuke verhalen, je Brabantse gastvrijheid en alle patroontjes. Wie weet kom ik in het nieuwe jaar nog een keer bij je op les, er is nog zoveel te ontdekken!
Vele groetjes uit Luxemburg!

30-11-2016
Geplaatst door: Geerten Dekker

waldorfpop maken

Lieve Betsie,
bedankt voor het leuke, gezellige en goed verzorgde weekend. ik heb weer een prachtige pop gemaakt. zonder jou hulp en goede tips was dat niet gelukt
voor herhaling vatbaar!!!
Liefs Geerten

28-11-2016
Geplaatst door: Meinout Bergsma

Pop Fien

Lieve Betsie

Dankjewel voor je kennis en passie voor het maken van pop Fien. Dankzij jou hulp is zij erg mooi geworden en kan ik niet wachten om met haar te gaan pronken.
Ook jou goede zorgen en gastvrijheid hebben een hele positieve indruk achtergelaten.
Ik zou ook zeker deze cursus aanbevelen.
Nogmaals dankjewel en wie weet tot ziens!!

24-11-2016
Geplaatst door: Tineke

Dag Betsie,
Dank je wel voor een heerlijke, ontspannen, leerzame poppendag samen met jou. Geweldig dat je me in een dag een fantastische pop hebt leren maken. Ik ben superblij met Pien.
Lieve groet, Tineke