Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  10  » 
30-10-2016
Geplaatst door: Gradie Beumer

pop maken

Hallo Betsie
Ik heb een fantastische dag gehad samen met Iris en ik ben super blij met mijn pop. Bedankt voor je gastvrijheid en je geduld.
Wanneer iemand een pop wil gaan maken zal ik jou zeker aanbevelen.
Hartelijke groeten en misschien nog wel tot ziens voor een volgende pop.

09-10-2016
Geplaatst door: Alice

Workshop

Op 7 oktober een fijne, ontspannen workshop gehad van Betsie. Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn eerste pop ahw 'geboren' werd !
Was een fijne dag ! Bedankt Betsie!

25-09-2016
Geplaatst door: Heidi

cursus

Lieve Betsie, heel hartelijk dank voor de ontzettend fijne dag vol gastvrijheid gisteren. Alles heb je stap voor stap uitgelegd met warmte, passie en geduld. Ik heb ontzettend veel geleerd en de zin om een volgende pop te maken is alleen maar groter geworden. Ik heb al ontzettend fijne reacties gekregen op de fotootjes van de pop die ik gemaakt heb. Ik weet alvast waar ze naartoe te sturen! Heeeel veel succes met jouw verdere poppenavontuur en alle mooie poppen die nog van jouw handen gaan komen! Liefs, Heidi

21-08-2016
Geplaatst door: Johanna

workshop

Vandaag heel relax een prachtige pop bij je gemaakt waar ik heel blij van werd. Betsie is een keigoede poppenmaakster met veel kennis die ze graag deelt. Bedankt voor je gastvrijheid. Het was een geweldige dag!

21-08-2016
Geplaatst door: Lisette

Workshop dag

Dank je wel Betsie, voor een heerlijke, ontspannen workshop dag .

Ik heb onder jouw deskundige begeleiding een prachtige pop kunnen maken en dat zonder ervaring met naald en draad!

Ik heb ervan genoten, nogmaals dank je wel!

05-08-2016
Geplaatst door: Jolanda

Vandaag een heel lief poppenmeisje gemaakt met de fantastische hulp en uitleg van jou, Betsie. Je uitleg was zo helder en duidelijk dat ik zeer zeker nog meer poppen ga maken. Ook dank voor je hartelijke gastvrijheid.

Jolanda

02-08-2016
Geplaatst door: Karin Mazier

Cursus pop 38cm

Superblij dat ik de cursus heb gedaan voor een pop van 38cm. Nu heb ik voldoende kennis om er zelfstandig mee verder te gaan. Bedankt voor de gezellige dag en de goede zorgen. Heel veel succes! Groetjes van Karin

01-08-2016
Geplaatst door: Nathasja :-)

Nou Betsie ik kan me alleen maar aansluiten bij de rest van de berichten. Het was een superleuke dag en het was even doorzwoegen maar heb mijn 38cm pop af gekregen. Nu weer naar werk en kon het niet laten om mijn popje mee te nemen en even te showen hi hi ze is ook echt zo leuk geworden.
Nogmaals bedankt het was top!

Groetjes Nathasja

23-07-2016
Geplaatst door: Geerten Dekker

poppencursus

Vandaag de poppencursus gevolgd bij Betsie. het was een hartstikke leuke en leerzame dag. ik ben heel er g blij met mijn pop die ik gemaakt heb en kom zeker nog een keer terug om een grotere pop te maken. Ik zou iedereen deze cursus aanbevelen. je gaat gegarandeerd met een mooie zelf gemaakte pop naar huis.

21-06-2016
Geplaatst door: Petra den Boer

Pop Emke

Hallo Betsie. Heel hartelijk dank voor de mooie pop Emke. Wat is ze weer prachtig , mooie kleertjes en zo n lief gezichtje. Wat fijn dat je zoveel kinderen blij kan maken. Onze kleindochter wilde haar niet meer loslaten vanmiddag. Lieve groet Petra en Emma