Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
03-03-2014
Geplaatst door: js barbier

fleur

He betsie, bedankt voor fleur. Ze is heel mooi geworden. Ik weet dat je er heel lang over hebt gedaan omdat het haar niet een makkie was. Toch bedankt dat je haar hebt afgemaakt. Nu kunnen linsy en fleur lekker met elkaar spelen.
Liefs jelena en emma

02-03-2014
Geplaatst door: Linda Zwegers

Mijn dochters eerste verjaardagscadeau is een door mama zelf gemaakte pop! Een heerlijke dag frobelen met Betsie was supergezellig maar natuurlijk ook hard werken. Ik had wat eigenzinnige ideeen over hoe mijn pop eruit moest komen te zien en daardoor is ze erg ontraditioneel geworden. Betsie stond daar open voor en gaf me de hulp en de vrijheid om dit te realiseren en ik ben naar huis gegaan met een bijzondere ervaring met een geweldige vrouw en een fantastisch eindresultaat!

19-11-2013
Geplaatst door: jelena barbier

pop linsy

Lieve Betsie, je hebt voor onze dochter een prachtige pop gemaakt genaamd Linsy. Ze is zo verschrikkelijk mooi geworden, dat ik stiekem een beetje jaloers ben dat ze niet voor mij is. Maar ja, als volwassen vrouw speel je niet meer met poppen. Of toch wel?!. In ieder geval bedankt voor je talent en Linsy. Ik weet je de volgende keer weer te vinden.
Liefs jelena en emma

30-10-2013
Geplaatst door: Annick

Hallo Betsie,

Ik volgde vandaag een dagje poppencursus bij jou. Ik wil je bedanken voor het warme onthaal en de gezellige dag.
En met wat voor een prachtige 'lijs' ging ik naar huis! Dat had ik niet zonder jouw vakkundige uitleg en mooie patronen gekund. Nogmaals heel erg bedankt en ik kom zeker in de toekomst nog een aantal keren langs.

06-10-2013
Geplaatst door: sibel

poppen

kunt u mij vertellen of de poppen op de site ook te koop zijn zo ja wil ik graag van je weten wat anne lotje zal kosten