Gastenboek

105 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
29-04-2015
Geplaatst door: Ienke Kolvoort

een echte waldorfpop

Op zondag voor koningsdag helemaal met de trein naar Eindhoven gegaan om een pop te kunnen maken onder deskundige leiding. Mijn eerst poging , thuis, zonder hulp,was toch niet helemaal gelukt. Maar nu ben ik heel tevreden met een geweldig mooie pop!
Bedankt Betsie, het was een fijne dag.

25-04-2015
Geplaatst door: Tresie

cursusdag

Een fijne gezellige dag gehad met een mooi resultaat, bedankt Betsie! Ook bedankt voor je tips en ik kan iedereen de cursus aan bevelen.

23-04-2015
Geplaatst door: Wilma meulenmeesters

ik heb bij betsie een leuke leerzame dag gehad.en ben met een mooie pop thuisgekomen.het is leuk om in een gezellige warme sfeer samen iets te creëeren .

21-04-2015
Geplaatst door: Victoria

18 april 2015

Fantastische dag,heel veel geleerd en op 't einde van de cursus dag en hele mooie pop helemaal af!!!! Op een zeer prettige ,rustige en deskundige wijze uitleg gegeven. Gemoedelijk en ook leuke gesprekken tijdens de cursus. Betsie heel veel dank voor deze bijzondere en mooie dag.

16-03-2015
Geplaatst door: Monique

workshop

Een heerlijke ontspannen dag gehad, met als resultaat een prachtige pop. Betsie geeft op een rustige manier duidelijk uitleg, geeft hulp waar nodig en past zich aan aan je werktempo. Tussendoor ruimschoots voorzien van allerlei lekkernijen. Voor herhaling vatbaar!

07-03-2015
Geplaatst door: Ingrid

cursus

Na een dag hard werken was mijn pop klaar en wat was ik trots. Dat was me nooit gelukt zonder jou hulp, dankjewel Betsie voor het warme onthaal, je hulp en de hele fijne dag. Voor herhaling vatbaar

14-10-2014
Geplaatst door: Jeannine

zware bevalling

Als complete leek vol goede moed naar Betsie. Want ik wilde een pop maken voor onze zoon van 2.5.
Betsie heeft geduld, geeft moed niet op en heeft liefde voor poppen die ze je overbrengt (werken met een bijna kant en klare pop die nog blote billetjes heeft kan niet, eerst aankleden!)
Met deze ingredienten ben ik s'avonds met een prachtige jongetjes pop voor onze zoon naar huis gegaan. Of ik het nog een keer ga doen.............jazeker, het eerste hoofdje is al gevormd. Thanx!

07-10-2014
Geplaatst door: Jelena

cursus

Hoi betsie, hartstikke leuk om je eigenlijk te ontmoeten. Het was hartstikke leuk om een keer zelf een pop te maken en dan nog wel met paars haar. Bedankt en ik kom vast nog een keer om nog een pop te maken.
Liefs jelena

28-07-2014
Geplaatst door: Saskia

Vlinder

Lieve Betsie,
Bedankt voor je engelengeduld en het leren van iets heel moois en dierbaars!
Lieve groet, Saskia

25-05-2014
Geplaatst door: Femke

Samen met mijn dochter van 2 helemaal naar Eindhoven gereden. We gingen kijken of er een lieve pop was, het liefst 2, want bij oma moest er ook eentje gaan logeren. En jawel, Betsie maakt hele mooie en lieve poppen. In het rijke bezit van 2 prachtige poppen, met extra kleertjes, wiegje en koffer gingen we op huis aan. Trots moest iedereen hem zien thuis en was het duidelijk welke pop naar oma ging en met welke zij vanaf die dag bijna onafscheidelijk is. We hopen dat nog vele kinderen geluk worden met zo een lieve pop.