Gastenboek

88 berichten, 9 pagina's 
« 
11-05-2015
Geplaatst door: Natalie
Cursus pop maken

De cursus 'pop maken' bij Betsie is een aanrader. Ik vond het leuk om te doen. De dag vloog voorbij. Stap voor stap maak je jouw eigen pop met hulp en goede uitleg van Betsie. Zonder enige ervaring was het goed om te doen. Aan het einde van de dag was mijn pop klaar om mee naar huis te nemen. Ook leuk om poppenkleertjes erbij te kopen. Dan is de pop helemaal af. Het was een leuke, gezellige en leerzame dag samen met Betsie. Lekker creatief bezig geweest met een mooi eindresultaat!

29-04-2015
Geplaatst door: Ienke Kolvoort
een echte waldorfpop

Op zondag voor koningsdag helemaal met de trein naar Eindhoven gegaan om een pop te kunnen maken onder deskundige leiding. Mijn eerst poging , thuis, zonder hulp,was toch niet helemaal gelukt. Maar nu ben ik heel tevreden met een geweldig mooie pop!
Bedankt Betsie, het was een fijne dag.

25-04-2015
Geplaatst door: Tresie
cursusdag

Een fijne gezellige dag gehad met een mooi resultaat, bedankt Betsie! Ook bedankt voor je tips en ik kan iedereen de cursus aan bevelen.

23-04-2015
Geplaatst door: Wilma meulenmeesters

ik heb bij betsie een leuke leerzame dag gehad.en ben met een mooie pop thuisgekomen.het is leuk om in een gezellige warme sfeer samen iets te creëeren .

21-04-2015
Geplaatst door: Victoria
18 april 2015

Fantastische dag,heel veel geleerd en op 't einde van de cursus dag en hele mooie pop helemaal af!!!! Op een zeer prettige ,rustige en deskundige wijze uitleg gegeven. Gemoedelijk en ook leuke gesprekken tijdens de cursus. Betsie heel veel dank voor deze bijzondere en mooie dag.

16-03-2015
Geplaatst door: Monique
workshop

Een heerlijke ontspannen dag gehad, met als resultaat een prachtige pop. Betsie geeft op een rustige manier duidelijk uitleg, geeft hulp waar nodig en past zich aan aan je werktempo. Tussendoor ruimschoots voorzien van allerlei lekkernijen. Voor herhaling vatbaar!

07-03-2015
Geplaatst door: Ingrid
cursus

Na een dag hard werken was mijn pop klaar en wat was ik trots. Dat was me nooit gelukt zonder jou hulp, dankjewel Betsie voor het warme onthaal, je hulp en de hele fijne dag. Voor herhaling vatbaar

14-10-2014
Geplaatst door: Jeannine
zware bevalling

Als complete leek vol goede moed naar Betsie. Want ik wilde een pop maken voor onze zoon van 2.5.
Betsie heeft geduld, geeft moed niet op en heeft liefde voor poppen die ze je overbrengt (werken met een bijna kant en klare pop die nog blote billetjes heeft kan niet, eerst aankleden!)
Met deze ingredienten ben ik s'avonds met een prachtige jongetjes pop voor onze zoon naar huis gegaan. Of ik het nog een keer ga doen.............jazeker, het eerste hoofdje is al gevormd. Thanx!

07-10-2014
Geplaatst door: Jelena
cursus

Hoi betsie, hartstikke leuk om je eigenlijk te ontmoeten. Het was hartstikke leuk om een keer zelf een pop te maken en dan nog wel met paars haar. Bedankt en ik kom vast nog een keer om nog een pop te maken.
Liefs jelena

28-07-2014
Geplaatst door: Saskia
Vlinder

Lieve Betsie,
Bedankt voor je engelengeduld en het leren van iets heel moois en dierbaars!
Lieve groet, Saskia